fbpx

Didesni gamybos pajėgumai ir naujos įpakavimo galimybės

Norėdami padidinti gamybos našumą ir pasiūlyti savo klientams dar daugiau įpakavimo sprendimų 2019 m. gegužės mėnesio gale atnaujinome vieną iš pakuočių gamybos linijų ir įsigijome naujos kartos įrenginį, skirtą vakuuminių pakuočių gamybai. Moderni įranga išsiskiria patikima kokybės sekimo sistema, naujomis pakuočių sprendimų galimybėmis bei užtikrina didesnį gamybos efektyvumą. Nuolat investuodami į naują įrangą, galime geriau išpildyti klientų poreikius ir įgyvendinti pakavimo sprendimus nuo A iki Z.

  • Įrenginyje įdiegta kokybės sekimo sistema leidžia išgauti aukštą vakuuminių pakuočių kokybę.
  • Nauja įranga suteikia galimybę pagaminti net du kartus platesnius, iki 1200 mm pločio ir iki 3000 mm ilgio, vakuuminius maišelius. Platesni vakuuminiai maišeliai tinka transportuoti, sandėliuoti plataus vartojimo, buities prekes, drabužius, maisto gaminius ar skysčius.
  • Inovatyvi įrenginio technologija užtikrina didesnį gamybos našumą, o tai leidžia efektyviau įgyvendinti užsakymus bei pagreitinti pristatymo laiką.
  • Nuolat ieškome sprendimų, kurie kuo geriau atitiktų aplinkosaugos ir darniųjų standartų reikalavimus, o modernios įrangos dėka galime pagaminti aukščiausios kokybės pakuotes su minimaliomis žaliavų sąnaudomis.

​Techniniai vakuuminių pakuočių parametrai ir galimybės

Paskirtis
plataus vartojimo, buities prekėms, drabužiams maisto gaminiams ar skysčiams.
PlotisIki 1200 mm
IlgisIki 3000 mm
Storis50 – 240 μm
Plėvelės struktūra
Daugiasluoksnė PA/PE; PA/EVOH/PE; PET/PE ir kt.
Maišelio forma
Stačiakampis vakuuminis maišelis, užlydomas.
Papildomos galimybės
EURO skylė, rankenėlė, įkirtimas atidarymui.
Spaudos galimybės
Skaidrus / vienspalvis / su spauda (iki 10 spalvų)
  • Susisiekime!